reputationisimportant.com/

Nieuwsbrief Corona #6

Beste leden,

Sinds 11 mei wordt er weer volop gespeeld en dat zal - zeker nu we ook kunnen dubbelen - nog gaan toenemen, dus we vonden het even een goed moment om de huidige situatie te evalueren.

De regels in verband met Corona worden in het algemeen goed opgevolgd, maar er zou net nog iets meer aandacht aan de afstand tot elkaar besteed mogen worden, met name na het spelen. Door het pasjessysteem bij de ingangspoort weten we ook wie er gespeeld heeft, mocht het tot problemen komen met het virus. Helemaal 100% sluitend is dit systeem nog niet, want er kunnen natuurlijk meerdere mensen door de poort als die maar door één persoon wordt geopend.

Vandaar dat we op de website van de club (https://tcmixed.nl) een reserveringssysteem hebben opgenomen en we verzoeken alle leden om bovengenoemde reden per direct hiervan gebruik te maken zodat we nog beter weten wie gespeeld heeft. Je kunt tot 1 uur van te voren reserveren of 4 uur ervoor annuleren als je toch niet kunt komen. Omdat er dan 2 systemen (reserveren via de website en het bekende pasjessysteem bij de kantine) in gebruik zijn, willen we het baanreserveringssysteem van de website altijd voorrang geven.

Heb je dus gereserveerd via de website, mag jij spelen en niet degene die een pasje heeft opgehangen. Is er een baan vrij kun je uiteraard altijd met het ophangen van het pasje spelen, bijvoorbeeld als je er nog een uurtje aan wilt hangen.

Wij zouden het als bestuur zeer op prijs stellen als iedereen de weg naar de website vindt en het nieuwe systeem ingeburgerd raakt, want het heeft nog meer voordelen. Zo kunnen ook leden die van ver moeten komen ervan verzekerd zijn dat ze niet voor niets komen omdat de baan bezet is.

Tevens hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt de website te actualiseren én hebben we de Duitse taal toegevoegd. Ga maar eens een kijkje nemen en laat het ons weten als jullie nog suggesties en/of opmerkingen hebben! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Belangrijke noot: De kantine en de douches blijven tot nader order nog gesloten.

 Met sportieve groet,
Het Bestuur

Nieuwsbrief Corona #5

Beste Leden,

Heerlijk, we mogen weer tennissen! Dat was een eerste stap op weg naar ‘normaal’. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet gisteravond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen. Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen vanaf nu ook dubbelen. Vier spelers op een baan bij tennis is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. We roepen iedereen op zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden. Voor zichzelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen.

Veel tennisplezier.

Groet,
Het Bestuur.

Corona Update: jeugd t/m 18 jaar mag tennissen, competitie verplaatst naar najaar

Het kabinet heeft de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus iets versoepeld. Jeugd t/m 18 jaar mag onder voorwaarden sporten vanaf 29 april; de overige maatregelen zijn verlengd t/m 20 mei. Dat betekent dat verenigingen beperkt open mogen voor tennissen, en lesgeven aan jeugd t/m 18 jaar. De voorjaarscompetitie wordt verplaatst naar het najaar en de KNLTB maakt scenario’s en toolkits voor het sporten in 1.5 meter samenleving.

Lees het volledige article hier.

Bestuursleden

  • -, Voorzitter
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.