reputationisimportant.com/

Nieuwsbrief Corona #7

Beste leden,

Het kabinet heeft woensdag tijdens een persconferentie de voorgenomen versoepelingen per 1 juli bevestigd. Dat betekent dat nu ook sportkantines en binnensportaccommodaties open kunnen.

Tennis voor iedereen dus, op en rond de baan. En met de opening van de clubhuizen en terrassen brengen we de gezelligheid weer terug op het park.

Uiteraard blijft altijd de 1.5 meter regel van toepassing en is het belangrijk dat iedereen zich aan de hygiënemaatregelen van het RIVM houdt. Als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, dan houden we het virus onder controle.

Wat betekent dit voor het spelen van tennis?

  • Per 1 juli is zowel binnen als buiten tennis weer toegestaan voor alle leeftijdsgroepen. Als de geldende maatregelen worden gevolgd is toestemming van de gemeente voor buitensport niet nodig.
  • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben op de baan. Tijdens trainingen en in het spel bij wedstrijden hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Dus in een rally bij een dubbel geldt de 1.5 meter afstand niet, maar een high five en handen schudden doen we nog even niet. Een toezichthouder voor jeugd is niet meer nodig.
  • Bij trainingen is er geen maximum aantal spelers per baan meer. De leraar houdt altijd 1.5 meter afstand tot de leerlingen.
  • Voorafgaand en na afloop van het tennissen dienen spelers van 19 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines, clubhuizen en terrassen die ook per 1 juli weer open mogen.
  • Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open.

Op zaterdag 4 juli a.s. om 10:00 gaan wij ons tennispark voorbereiden op de opening van de kantine, keuken en het terras. Daarvoor zijn vrijwilligers nodig, die een helpende hand toesteken, voor zowel het terras als de kantine. Vele handen maken licht werk zoals jullie weten. Maximaal twee uurtjes investering voor de club, op een zaterdagmorgen. Dank alvast.

Met sportieve groet,
Het Bestuur

Bestuursleden

  • -, Voorzitter
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.